Op zoek naar een onvergetelijke activiteit voor uw gasten? Wij veranderen het sportveld, het bos of uw recreatiezaal in een ware lasergame arena met o.a. rook- en lichteffecten en opzwepende muziek! Met ons lasergame systeem is zowel indoor als outdoor lasergamen mogelijk. Een ervaring waar uw gasten (zowel jong en oud) nog lang over zullen napraten! Ideaal als één van de grote activiteiten van de zomer en als aanvulling op uw huidige recreatieprogramma van uw recreatieteam. Maak een eigen speelveld of kies voor onze opblaasbare obstakels of mobiele lasergame arena!

“Lasergamen op uw park is een ware belevenis waar uw gasten (zowel jong en oud) nog lang over zullen napraten!”

Lasergame op eigen speelveld

Bent u of uw recreatieteam in de gelegenheid om zelf het speelveld te maken en heeft u hier zelf al voldoende obstakels voor? Kies dan voor dit pakket. Het sportveld of de recreatiezaal is een ideale ruimte om een speelveld van te maken. Beschikt u over een bos waar de activiteit in kan plaatsvinden? Gebruik dan de bomen als obstakels!

Hoe groot moet het speelveld zijn?
Ervan uitgaande dat 16 personen tegelijkertijd deelnemen aan de lasergame adviseren wij een ruimte van minimaal 300 vierkante meter voor het speelveld; groter mag altijd! In overleg met u kijken we ter plekke graag naar de mogelijkheden.

Op uw locatie zorgen wij voor het installeren en gereed maken van de lasergame wapens. Tevens geven wij op locatie uitleg aan de spelleiders zodat deze spelleiders zelf het lasergamen kunnen begeleiden. U dient dus zelf te zorgen voor de complete spelbegeleiding (aangeraden wordt 2 personen). Zorg ervoor dat u toestemming heeft om op locatie te mogen lasergamen.

Wat zit hier inbegrepen en wat moet u zelf regelen?

Met deze optie heeft u er zelf geen omkijken naar en zorgen wij dat alles tot in de puntjes is geregeld. Zo zorgen wij voor het installeren en gereed maken van de lasergame wapens. Daarnaast verzorgen wij de lasergame op locatie zodat alles strak wordt geregeld inclusief toernooi- en wedstrijdschema. Zorg ervoor dat u toestemming heeft om op locatie te mogen lasergamen.

Wat zit hier inbegrepen en wat moet u zelf regelen?

U betaalt ongeacht de tijdsduur een eenmalig tarief van €195 (excl. reiskosten) waarmee wij op uw locatie komen te staan. Zo zorgen wij voor het installeren en gereed maken van de lasergame wapens. Daarnaast verzorgen wij de lasergame op locatie zodat alles strak wordt geregeld inclusief toernooi- en wedstrijdschema. I.v.m. het voordelige campingtarief hanteren wij een toegangsprijs per speler van € 2,- p.p. per game. De opbrengst gaat na afloop volledig naar ons.

Wat zit hier inbegrepen en wat moet u zelf regelen?

Offerte aanvragen

Lasergame met opblaasbare obstakels

Met dit pakket gebruiken wij onze opblaasbare obstakels (23 stuks!) om voor u het speelveld te maken. Tevens nemen wij 16 wapens en attributen (o.a. licht- en rookeffecten, muziekinstallatie) mee naar uw indoor of outdoor locatie. Het enige dat wij van u vragen is een beschikbare ruimte; wij regelen de rest!

Hoe groot moet het speelveld zijn?
Ervan uitgaande dat 16 personen tegelijkertijd deelnemen aan de lasergame adviseren wij een ruimte van minimaal 300 vierkante meter waar wij onze opblaasbare obstakels kunnen opzetten; groter mag altijd! In overleg met u kijken we ter plekke graag naar de mogelijkheden. Het sportveld of een grote recreatiezaal zijn al snel geschikt voor dit pakket. Gegarandeerd een eyecatcher voor uw gasten. Mocht u twijfelen of uw locatie geschikt is, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Wij zorgen voor een uitdagend speelveld en alle benodigdheden voor lasergame op uw locatie. U dient zelf te zorgen voor de complete spelbegeleiding (aangeraden wordt 2 personen).

Wat zit hier inbegrepen en wat moet u zelf regelen?

Met deze optie heeft u er zelf geen omkijken naar en zorgen wij dat alles tot in de puntjes is geregeld. Zo zorgen wij voor een uitdagend speelveld en alle benodigdheden voor lasergame op uw locatie. Daarnaast verzorgen wij de lasergame op locatie zodat alles strak wordt geregeld inclusief toernooi- en wedstrijdschema.

Wat zit hier inbegrepen en wat moet u zelf regelen?

U betaalt ongeacht de tijdsduur een eenmalig tarief van €195 (excl. reiskosten) waarmee wij op uw locatie komen te staan. Met deze optie heeft u er zelf wederom geen omkijken naar en zorgen wij dat alles tot in de puntjes is geregeld. Zo zorgen wij voor een uitdagend speelveld en alle benodigdheden voor lasergame op uw locatie. Daarnaast verzorgen wij de lasergame op locatie zodat alles strak wordt geregeld inclusief toernooi- en wedstrijdschema. I.v.m. het voordelige campingtarief hanteren wij een toegangsprijs per speler van € 2,- p.p. per game. De opbrengst gaat na afloop volledig naar ons.

Wat zit hier inbegrepen en wat moet u zelf regelen?

Offerte aanvragen

Lasergame in de mobiele lasergame arena

Met dit pakket zetten wij onze mobiele lasergame arena in als speelveld. Stap letterlijk binnen in deze opblaasbare luchtkussen van 100 vierkante meter. In de arena kan zowel jong als oud lasergamen. De arena is van binnen donker en de muziek, licht- en rookeffecten zorgen voor een mysterieuze sfeer. De arena kan zowel binnen als buiten geplaatst worden mits u voldoende ruimte beschikbaar heeft (minimaal 12 x 13 meter). Het sportveld, recreatiezaal of parkeerterrein zijn voorbeelden van prima locaties voor de arena.

In verband met de veiligheid kunnen er 10 spelers tegelijkertijd in de lasergame arena lasergamen.

Wij zorgen voor het op- en afbouwen van de mobiele lasergame-arena inclusief alle benodigdheden voor lasergame op uw locatie. U dient zelf te zorgen voor de complete spelbegeleiding (aangeraden wordt 2 personen).

Wat zit hier inbegrepen en wat moet u zelf regelen?

Met deze optie heeft u er zelf geen omkijken naar en zorgen wij dat alles tot in de puntjes is geregeld. Zo zorgen wij voor de op- en afbouw van de lasergame-arena en alle benodigdheden voor lasergame op uw locatie. Daarnaast verzorgen wij de lasergame op locatie zodat alles strak wordt geregeld inclusief toernooi- en wedstrijdschema.

Wat zit hier inbegrepen en wat moet u zelf regelen?

U betaalt ongeacht de tijdsduur een eenmalig tarief van €195 (excl. reiskosten) waarmee wij op uw locatie komen te staan. Met deze optie heeft u er zelf wederom geen omkijken naar en zorgen wij dat alles tot in de puntjes is geregeld. Zo zorgen wij voor de op- en afbouw van de lasergame-arena en alle benodigdheden voor lasergame op uw locatie. Daarnaast verzorgen wij de lasergame op locatie zodat alles strak wordt geregeld inclusief toernooi- en wedstrijdschema. I.v.m. het voordelige campingtarief hanteren wij een toegangsprijs per speler van € 2,- p.p. per game. De opbrengst gaat na afloop volledig naar ons.

Wat zit hier inbegrepen en wat moet u zelf regelen?

Offerte aanvragen

Welke tijdsduur raden jullie aan?

De keuze van een tijdsduur bij "Eigen speelveld" en "Opblaasbare obstakels"

U reserveert bij ons een tijdsduur. Tegelijkertijd kunnen er +/- 16 personen deelnemen aan een game. Wij adviseren 10 minuten per game zodat er om de 15 minuten een nieuwe game kan worden gestart. Het is afhankelijk van het aantal spelers en het gewenste aantal games per persoon welke tijdsduur u het beste kunt reserveren.

Bekijk hier het overzicht

De keuze van een tijdsduur bij "Mobiele lasergame arena"

U reserveert bij ons een tijdsduur. Tegelijkertijd kunnen er +/- 10 personen deelnemen aan een game in de mobiele lasergame-arena. Wij adviseren +/- 7 minuten per game en om de 10 minuten een nieuwe game te starten. Het is afhankelijk van het aantal spelers en het gewenste aantal games per persoon welke tijdsduur u het beste kunt reserveren.

Bekijk hier het overzicht

Offerte aanvragen

Vraag vrijbijvend uw offerte op voor lasergame op locatie en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen