Lasergame op eigen locatie

Op zoek naar een spectaculaire activiteit voor bijna alle gelegenheden? Kies voor lasergame op eigen locatie en geef het professioneel uit handen aan ons! Wij komen naar u toe en veranderen bijna alle indoor of outdoor-locaties in een spectaculaire lasergame arena! Met onze professionele apparatuur kan jong en oud indoor of outdoor lasergamen. Voorbeelden van locaties zijn: kantoorpand, bedrijfshal, schoolgebouw, gymzaal, winkel, nachtclub, plein, sportveld, bos, etc. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ons lasergamesysteem

Inmiddels hebben wij met onze lasergame op locatie al op heel veel verschillende en unieke plaatsen gespeeld. Het lasergamesysteem waarmee wij op locatie werken werkt geheel computergestuurd en met realtime statistieken. Dit betekent dat per speler en per team automatisch de scores wordt bijgehouden. De raakpunten zitten verwerkt in het geweer en in de hoofdband die elke speler draagt. Iemand raken is geen probleem aangezien het geweer een bereik heeft van 150 meter zelfs in volle zonlicht.

Mocht de lasergame op locatie binnen plaatsvinden dan passen wij het bereik van de geweren aan, aan de beschikbare ruimte. Geen probleem!

In totaal kan er met 4 teams tegelijkertijd worden gespeeld waarbij de meeste mensen kiezen om te duelleren in 2 teams (teamplay). Dit in combinatie met een spannend toernooischema dat wij voor u kunnen maken, maakt dit zeker een unieke en spannende activiteit op uw locatie! Ook is het mogelijk om ieder voor zich te laten spelen zonder teamverband. Iedereen schiet dan op iedereen ook wel 'free for all' genoemd.

U leest het; de mogelijkheden met ons systeem zijn eindeloos!

Compleet verzorgd of alleen op- en afbouw

Met de professionele lasergame set komen wij naar u toe voor de afgesproken tijdsduur. U kunt er voor kiezen om het lasergamen door ons compleet te laten verzorgen of dat u zelf de organisatie in handen neemt. Bij compleet verzorgd, zorgen wij er voor dat alles organisatorisch tot in de puntjes is geregeld inclusief toernooi- en wedstrijdschema (in overleg met u opgesteld).

Wanneer u alleen voor de optie op- en afbouw kiest zorgen wij voor de lasergame-installatie en toebehoren; u zorgt zelf voor de spelbegeleiding. Natuurlijk zorgen wij voor een instructie van de lasergame-apparatuur aan de spelleiders.

De keuze van het speelveld.

De beleving rondom lasergamen vinden wij erg belangrijk. Een uitdagend speelveld draagt hier zeker aan bij. Bij ons kunt u kiezen uit 3 mogelijkheden met betrekking tot het speelveld. Welk speelveld is mede afhankelijk welke locatie u tot de beschikking heeft en de grootte daarvan.

Eigen speelveld

Bent u in de gelegenheid om zelf het speelveld te maken en heeft u hier zelf al voldoende obstakels voor? Kies dan voor dit pakket. Ook kan een bos (mits u toestemming heeft) gebruikt worden als speelveld. Met dit pakket regelt u dus zelf het speelveld, eventuele rook- en lichteffecten en muziek.

Opblaasbare obstakels

Met dit pakket gebruiken wij onze opblaasbare obstakels (23 stuks!) om voor u het speelveld te maken. Daarnaast nemen wij een muziekinstallatie mee naar uw indoor of outdoor locatie. Met onze licht- en rookeffecten maken wij het speelveld voor u compleet.

Mobiele lasergame arena

Met dit pakket zetten wij onze mobiele lasergame arena in als speelveld. Stap letterlijk binnen in deze opblaasbare luchtkussen van 100 vierkante meter. In de arena kan zowel jong als oud lasergamen. De arena is van binnen donker en de muziek, licht- en rookeffecten zorgen voor een mysterieuze sfeer.

Lasergamen op uw eigen locatie?

Offerte aanvragen