Computergestuurd systeem

Het professionele lasergamesysteem werkt geheel computergestuurd en met realtime statistieken. Dit betekent dat per speler en per team automatisch de scores wordt bijgehouden aangezien de geweren verbinding hebben met de meegeleverde router en laptop. Een internetverbinding is niet nodig.

Om iemand te raken schiet je op het geweer of de hoofdband die elke speler draagt. De geweren hebben een bereik van 150 meter (zelfs in felle zonlicht) en is aanpasbaar aan de ruimte. Zo kan er binnen en buiten worden gespeeld. In totaal kan er met 4 teams tegelijk worden gestreden waarbij de meeste mensen kiezen om te duelleren in 2 teams (teamplay). Ook is het mogelijk om ieder voor zich te spelen (free for all).

Complete dag € 25,- per geweer

Je huurt al een compleet systeem inclusief geweren, hoofdbanden, laptop en router vanaf 6 geweren waarbij de prijs per geweer € 25,- bedraagt. Er kunnen maximaal 20 geweren worden gehuurd.

Een complete dag mag er gebruik worden gemaakt van het systeem. Houd er wel rekening mee dat met de geweren 6 uren non-stop gespeeld kan worden. Dit heeft te maken met de accuduur. Mocht het syteem voor meerdere dagen worden gehuurd, dan wordt een oplader meegeleverd.

Professionele lasergame bestellen

Alleen afhalen mogelijk

Het professionele lasergame systeem kan alleen bij ons worden afgehaald in Drachten of Wezep. We kunnen dit systeem niet versturen. Het tijdstip van afhalen en retour brengen gebeurt in overleg en kan al de dag van te voren. Tijdens het afhalen wordt een uitleg gegeven. Het systeem past in een normale personenauto wanneer de achterbank is ingeklapt.

Extra's voor het speelveld

De beleving rondom lasergamen is erg belangrijk. Het systeem is daarom uit te breiden met licht-, rook- en geluidseffecten voor het maken van een spectaculair speelveld. Mocht je zelf niet over voldoende obstakels beschikken dan zijn onze opblaasbare obstakels misschien een optie.

Rook-, licht- en geluidseffecten

Het systeem uitbreiden met rook-, licht- en geluidseffecten? Een krachtige rookmachine, een compleet lichtstatief of een geluidsbox huur je per stuk voor € 25,-. Zo maak je van de ruimte een spectaculair speelveld!

Obstakels huren als speelveld

Door het plaatsen van opblaasbare obstakels kan eenvoudig een speelveld worden gemaakt. De obstakels kunnen als extra worden gehuurd voor € 12,50 per stuk en hebben diverse afmetingen voor een volwaardig speelveld.

Lasergame huren voor op eigen locatie?

Op zoek naar een spectaculaire activiteit voor bijna alle gelegenheden? Kies voor lasergame op locatie en huur een professioneel lasergame systeem voor een volledige dag! Het systeem kan worden afgehaald in Drachten of Wezep; versturen is niet mogelijk.

Offerte? Neem contact op!