Professioneel lasergame huren voor gebruik op eigen locatie!

Lasergame huren voor op eigen locatie is ideaal voor bijna alle gelegenheden. Of het nu een groots kinderfeest, vrijgezellenfeest of familiefeest betreft.

Huur een professioneel lasergame systeem om op een eigen speelveld te spelen. Een complete dag onbeperkt lasergamen!

“Lasergame op locatie is een unieke beleving voor jong en oud voor o.a. een groots kinderfeest, vrijgezellenfeest of familiefeest!”

Lasergame huren voor € 25,- per geweer

Het professionele lasergamesysteem werkt geheel computergestuurd en met realtime statistieken. Om iemand te raken schiet je op het geweer of de hoofdband die elke speler draagt. De geweren hebben een bereik van 150 meter (zelfs in felle zonlicht) en is aanpasbaar aan de ruimte. Zo kan er binnen en buiten worden gespeeld.

Je huurt al een compleet systeem inclusief geweren, hoofdbanden, laptop en router vanaf 6 geweren waarbij de prijs per geweer € 25,- incl. btw bedraagt. Er kunnen maximaal 20 geweren worden gehuurd. Een complete dag mag er gebruik worden gemaakt van het systeem. Houd er wel rekening mee dat met de geweren 6 uren non-stop gespeeld kan worden. Dit heeft te maken met de accuduur. Mocht het syteem voor meerdere dagen worden gehuurd, dan wordt een oplader meegeleverd.

Let op! Het systeem kan worden afgehaald uit Drachten of Wezep (nabij Zwolle) en kan niet bezorgd worden.


Offerte? Neem conctact op!

Obstakels huren voor het speelveld

Zelf geen obstakels of geschikt speelveld voor handen? Het is mogelijk om als extra opblaasbare obstakels te huren. Ze zijn aan de onderkant verzwaard met houten balken en kunnen binnen en buiten worden gebruikt. Door de verschillende vormen maak je snel en eenvoudig een uitdagend speelveld! De huurprijs per obstakel is € 12,50 incl. btw.

Hoeveel obstakels heb ik nodig?
Voor een speelveld met opblaasbare obstakels adviseren wij een ruimte van minimaal 250 vierkante meter; groter mag altijd! Afhankelijk van de beschikbare ruimte kun je bepalen hoeveel obstakels je nodig hebt. Reken per obstakel ongeveer 25 tot 35 vierkante meter aan vullende ruimte.

Let op! De obstakels kunnen worden afgehaald uit Drachten of Wezep (nabij Zwolle) en kunnen niet bezorgd worden.


Offerte? Neem contact op!

Rook-, licht- en geluidseffecten

De lasergame activiteit uitbreiden met rook-, licht- en geluidseffecten? Een krachtige rookmachine, een compleet lichtstatief of een geluidsbox huur je per stuk voor € 25,-. Zo maak je van de ruimte een spectaculair speelveld!

Lasergame huren voor op eigen locatie?

Op zoek naar een spectaculaire activiteit voor bijna alle gelegenheden? Kies voor lasergame op locatie en huur een professioneel lasergame systeem voor een volledige dag! Het systeem kan worden afgehaald in Drachten of Wezep; versturen is niet mogelijk.

Offerte? Neem contact op!